dissabte, 26 de maig de 2018

Petits Talents Científics

El projecte que vam iniciar en anar al Parc de Recerca Biomèdica ha donat els seus fruits. Arquitectes i Detectius hem realitzat dues investigacions tal com fan els científics i hem exposat els nostres resultats en el Congrés de Ciència que organitza el Cosmocaixa anomenat "Petits Talents Científics" .
Aquest any el congrés girava al voltant dels fenòmens astronòmics. La classe dels Arquitectes va investigar sobre quina és la millor orientació dels edificis i els Detectius van fer una recerca sobre la gravetat. 
Aquí teniu els vídeos dels nostres representants al congrés però si voleu veure l'exposició conjunta que vam fer davant les famílies la teniu disponible al menú principal de l'escola.


Arquitectes
Detectius


Després de l'exposició els organitzadors ens van convidar a gaudir d'un dels tallers del museu de forma gratuïta.Els Arquitectes van fer una activitat relacionada amb els fenòmens elèctrics i els Detectius van anar a visitar a la TRIX.En acabat vam visitar el museu lliurement i després de dinar....cap a l'escola!


També vam compartir els nostres descobriments amb els més petits de l'escola. Si voleu descobrir quins experiments vam proposar i com ens vam organitzar dóneu un cop d'ull als blocs de P4 i P5, trobareu una petita mostra.

http://ebotap4-2018.blogspot.com.es/2018/04/i-mes-experimentacio.html

http://ebotap5-2018.blogspot.com.es/2018/05/per-tancar-els-experiments.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada